Koulutus:

TJS Opintokeskus on koulutus- ja palveluorganisaatio

TJS Opintokeskus on AKAVAn ja STTK:n yhteinen koulutus- ja palveluorganisaatio, joka tukee toimihenkilöiden osaamisen kehittämistä. TJS tarjoaa liitoille, yhdistyksille ja niiden jäsenistölle koulutus-, kulttuuri- ja kehittämispalveluja. TJS välittää myös liittojen ja yhdistysten omalle koulutustoiminnalle valtion taloudellista TJS-tukea.

TJS Opintokeskusta ylläpitää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.

Aktiivi-instituutti

Aktiivi-Instituutti on työelämän koulutus- ja kehittämiskeskus. Opiston omistaja ja ylläpitäjä on STTK-järjestöön kuuluvien toimihenkilöliittojen muodostama Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto ry. 

Ammattinetti http://www.ammattinetti.fi

Ammattinetti on verkkopalvelu, joka on tarkoitettu ammattien ja alojen vertailuun. Sivuilta löytyy mm. ammattien ja ammattialojen kuvauksia, eri alojen ammattilaisten haastatteluja ja erilaisia uratarinoita työelämään sijoittumisesta.

Näyttötutkinnot

Nayttotutkinnot.fi portaali on avain näyttötutkintojen maailmaan http://www.nayttotutkinnot.fi/

Koulutusrahasto

Koulutusrahasto. http://www.koulutusrahasto.fi / Koulutusrahaston tehtävänä on edistää työssä tarvittavia valmiuksia myöntämällä tukea ammatilliseen koulutukseen ja kehittymiseen. Rahaston etuuksia ovat aikuiskoulutustuki ja ammattitutkintostipendi.

Opintoluotsi

http://opintoluotsi.fi/ on Opetusministeriön palvelu, joka kokoaa yhteen verkosta löytyvät opintotiedot.